Δημήτρης Μπούχρας

Δημήτρης Μπούχρας

Supplement Expert
Ο Μπούχρας Δημήτριος είναι 28 χρονών, εργάζεται ως personal trainer και είναι υπεύθυνος καταστήματος στα X-Treme Stores Νέας Σμύρνης.
Η πρώτη του ενασχόληση με τον αθλητισμό ξεκίνησε στην ηλικία των 10, όπουξεκίνησε την κολύμβηση μέχρι τα 12. Έπειτα στην ηλικία των 13 ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο παίζοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αθηναϊκού για 3 χρόνια.
Ωστόσο στην ηλικία των 16, ξεκίνησε ως χόμπι αρχικά, να ασχολείται με την προπόνηση με βάρη. Σύντομα όμως έχοντας την τύχη να έχει δίπλα του μεγάλα ονόματα του χώρου, και με την βοήθεια τους σε θέματα προπονητικής και διατροφής, είδε την τεράστια αλλαγή στο σώμα του και στις επιδόσεις του, καθώς τα βάρη αποτελούν τον βασικό κορμό όλων των αθλημάτων.
Μέσα από την αγάπη για τα βάρη, την σκληρή δουλειά και την αυστηρή διατροφή, και έχοντας δίψα για ακόμα περισσότερες γνώσεις, δεν άργησε να μπει και στον κόσμο των συμπληρωμάτων. Ανακαλύπτοντας την τεράστια αξία της προπόνησης – διατροφής - συμπληρωμάτων έβλεπε το σώμα του χρόνο με το χρόνο να αλλάζει θεαματικά.
Με την εισαγωγή του στα X-TremeStores, την μεγαλύτερη αλυσίδα συμπληρωμάτων, κατάφερε να αναπτύξει και να τελειοποιήσει τις γνώσεις του πάνω στα συμπληρώματα διατροφής, που αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι όλων των αθλητών και ασκούμενων. Με την καθημερινή τριβή και τα συνεχόμενα σεμινάρια, οι γνώσεις αυξάνονται κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο.

Μπούχρας Δημήτριος, Υπεύθυνος Χ-Treme Stores Νέας Σμύρνης, Personal Trainer