Κανόνες του forum
________________________________________


1. Μηνύματα προσβλητικού/επιθετικού χαρακτήρα θα σβήνονται εξʼ ολοκλήρου χωρίς προειδοποίηση. Η επιμονή σε τέτοια μηνύματα αυξάνει την πιθανότητα ban του χρήστη. Η γλώσσα που θα χρησιμοποιείται από τους χρήστες θα πρέπει να είναι το δυνατόν κόσμια, ενώ παρακαλούνται να εισαγουν * σε άκομψες λέξεις.

2. Δεν επιτρέπεται η διασύνδεση "link" ξένων εμπορικών καταστημάτων πέρα από τους χορηγούς της ιστοσελίδας καθώς και φιλικές ιστοσελίδες.Eπίσης δεν επιτρέπονται οι αναφορές σε τιμές προϊόντων καθώς συνεχώς αλλάζουν και δημιουργείται σύγχυση.

3. Τα greeklish απαγορεύονται. Όσοι χρήστες για κάποιο λόγο δεν μπορούν να γράφουν με ελληνικούς χαρακτήρες, ας επικοινωνήσουν με τους moderators ή να χρησιμοπιήσουν το εξής link http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp . Συνεχής χρήση greeklish χωρίς επαρκή δικαιολογία και ενημέρωση μας, οδηγεί σε διαγραφή των μηνυμάτων.

4. Όταν ανοίγετε ένα νέο θέμα (thread), κοιτάξτε πρώτα αν αυτό προϋπάρχει. Αν όχι, ανοίξτε το στη σωστή κατηγορία, με συγκεκριμένο και ελληνικό τίτλο. Αν ανοίξετε ένα νέο θέμα το οποίο προϋπάρχει, αυτό είτε θα συνενεθεί, είτε θα κλειδωθεί και στη συνέχεια θα διαγραφεί. Ο σκοπος είναι να εμπλουτίζονται και να συμπληρωνονται τα ήδη υπάρχοντα threats ωστε να υπαρχει όσο το δυνατον πληρέστερη αναλυση ενός θέματος.

5. Οι moderators έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν τον τίτλο ενός thread και να το μεταφέρουν στη σωστή του κατηγορία, χωρίς προειδοποίηση. Επίσης μπορούν να κλειδώσουν ή/και σβήσουν κάποιο thread ή ποστ, αν θεωρήσουν πως δε συνάδει με το ύφος του forum.

6. Μηνύματα spam σε θέματα υψηλού ενδιαφέροντος θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

7. Μηνύματα καθαρά διαφημιστικού χαρακτήρα θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση, αν ο ενδιαφερόμενος δεν έχει έρθει προηγουμένως σε επαφή με τη διεύθυνση του site.

8. Αν θεωρείτε πως κάποιο post ανάγεται στις παραπάνω κατηγορίες ή πως μια συζήτηση κινδυνεύει να παρεκτραπεί ή κάποιο post τον θίγει, παρακαλείσθε να κάνετε "report post", χρησιμοποιώντας το κουμπί με το θαυμαστικό, το οποίο βρίσκεται κάτω από το avatar του χρήστη που το έχει δημοσιεύσει.

9. Αν έχετε κάποιο ερώτημα για τη διεύθυνση του site/forum, καλό είναι να την κάνετε απευθείας στους moderators ή στην ανάλογη θεματική ενότητα. Αν απλά διατυπώσετε το ερώτημα σας σε ένα οποιοδήποτε θέμα μιας κατηγορίας υπάρχει πιθανότητα να μην απαντηθεί άμεσα.

10. Δε χρησιμοποιούμε κατ' επανάληψη κεφαλαία, μεγάλη γραμματοσειρά και πολλά χρώματα.

11. Όταν δίνεται απάντηση σε ένα πόστ το οποίο βρίσκεται ακριβώς πριν από τo δικό σας, παρακαλείστε να μην συμπεριλαμβάνετε μέσα στην δημοσιευσή σας (post) κ την προηγούμενη εξ' ολοκλήρου δημοσίευση του χρήστη που απαντάτε. Ο λόγος είναι η εξοικονόμηση χώρου και η μετέπειτα πιο ξεκούραστη ανάγνωση όλου του topic.

12. Οι εικόνες που εισάγουμε στα μηνύματα μας φροντίζουμε να μην είναι μεγάλες σε διαστάσεις και KB. Δημοσίευση είκόνων σε μηνύματα ή αβαταρ αρρωστημένου περιεχομένου ή πορνογραφικού/σεξιστικού υλικού θα έχουν σαν αποτέλεσμα παρατήρηση ή και άμεσο ban.

13. Απαγορεύονται θρησκευτικά και πολιτικά σχόλια που προκαλούν διαμάχες μεταξύ θρησκευτικών και πολιτικών ομάδων, ή εθνικοτήτων.

14. Κανείς λογαριασμός δεν μπορεί να διαγραφεί με εντολή χρήστη. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αποχωρήσει από το forum, τόσο ο λογαριασμός του, όσο και τα μηνύματά του παραμένουν ως έχουν, εφόσον η διαγραφή τους δεν εμπίπτει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.

15. Κάθε μέλος δικαιούται μόνο έναν λογαριασμό στο φόρουμ. Δεν επιτρέπεται το ίδιο άτομο να κάνει εγγραφή με περισσότερους από έναν λογαριασμούς.

16. Ο κάθε λογαριασμός που δημιουργείται είναι ατομικός.Δεν επιτρέπεται η χρήση του περισσότερων του ενός ατόμου.

17. Απαγορεύεται κάθε άμεση ή έμμεση αναφορά μελους για θέματα χρήσης αναβολικών ή άλλων ουσιών προς άλλα μέλη του φόρουμ ή αθλητές.

18. Τα άρθρα, οι τοποθετήσεις & τα ποστς των μελών που δημοσιευονται δημόσια στο φόρουμ (Αξιολόγηση Συμπληρωματων,Προπόνηση, Διατροφή κτλ.) εκφράζουν προσωπικές απόψεις και αντιλήψεις των μελών και όχι των διαχειριστών του Βodybuilding.gr

19. Καινούργια θέματα με τίτλους όπως <HELP ΒΟΗΘΕΙΑ SOS ΚΛΠ > δεν θα γίνονται αποδεκτά.

20. H κοινότητα του www.Bodybuilding.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο.
Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


21. Με τη συμμετοχή σας στο forum, αποδέχεστε όλους τους παραπάνω κανόνες.