Θέμα: Pole Dancing
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 45 από 171
-
-
02-04-12 20:07 #32
καλη αρχη σε ολες .........και οντως πιστευω πως προαπαιτει τεχνικη και αντοχη που προφανως με τον καιρο και τις προπονησεις μπορουν να υπαρξουν πολυ καλα αποτελεσματα
-
02-04-12 20:09 #33
δεν ξέρω για την ιστορία του αθλήματος αλλα είναι ωραίο και μας αρέσει και εφόσον έγινε και άθλημα που διδάσκετε καλό αυτό και δεν θα παρεξηγούμαστε όταν πηγαίνουμε καμια φορά να δούμε επιδείξεις και αγώνες σε μαγαζιά , ειδικα η θεσσαλονίκη ήταν πρωτοπόρα όταν απο το 91 είχε ανοίξει ενα μαγαζί με αυτοκρατορικό όνομα "καλιγούλας " γιατι κακά τα ψέματα αυτη η μόδα απο κεί ξεκίνησε
σημασία έχει πως εκτός απο την αισθητική γυμνάζει πάρα ΄πολύ όλο το σώμα και απαιτει και δεξιοτεχνία και τεχνική κατάρτησηΗλιας Τριανταφυλλου
-
02-04-12 21:23 #34
-
02-04-12 21:29 #35
ακριβως!!!απλα δεν θα πρεπει να μενουμε σ'αυτην μονο την προσεγγιση,δηλαδη στο χορευτικο κομματι που ειναι πραγματι και αισθησιακο τις περισσοτερες φορες,αλλα και στο σημαντικοτερο την αθλητικη του διασταση!
Η αληθεια ειναι οτι καποια στοιχεια αισθησιασμου εχουν μεινει ακομη δεμενα μ'αυτο το αθλημα.πολλα κοριτσια και στη σχολη ακομη, κι εγω το χω κανει ,φορανε ψηλα τακουνια η και μποτες για να κολλανε στο στυλο.απλα αυτο το κομματι ειναι μονο μια πλευρα του αθληματος!
-
02-04-12 21:48 #36
Οντως ειναι φοβερο αθλημα!!
Αχχ τι καλα που θα ηταν αντι για την χαζογυμναατικη τα κοριτσια να εκαναν τετοιο!!!
-
02-04-12 23:55 #37
- Περ.
- εβριγουερ
-
03-04-12 00:28 #38
Γειά σου jelena Ωραίο άθλημα, πολύ εντυπωσιάστηκα!!!Καλά και η δασκάλα σου φοβερή, αλλα και η ξένη κοπέλα απιστευτη!!!Πώς τα κάνουν αυτά τα σώματα βρε μ@μωτο!!!!
-
03-04-12 00:33 #39
αχ τι ωραιο θεμα καλε που ανοιξες!
λοιπον περσυ γερμανια (το ειχα ξαναανφερει περσυ νομιζω χεχε) ειχα κανει γερμανια...δυστυχως οχι για πολυ γιατι τελικα δεν ανοιξε το κεντρο στην πολη μου αλλα τεσπα δοκιμασα κ ηταν σουπερ...
θεσσαλονικη ειχα ψαξει αλλα διδασκε μια καπως σκυλου κ δεν ηθελα να παω...
η δικια σου η δασκαλα ομως φαινεται νορμαλ η κοπελα κ καμια σχεση με το αλλο...
πρεπει να καταλαβουν καποιοι οτι δεν ειναι στριπτιζ αυτο το αθλημα...
πλεον εχει προχωρησει σε αλλο επιπεδο...το θελετε δεν το θελετε.,..
κ αντι να το κατακρινετε λεω εγω να πεισετε τις κοπελες σας(οσοι εχετε)να ξεκινησουν γιατι αν μη τι αλλο τα αγορακια να θελουν μια κοπελα που να ειναι τερμα ευλυγιστη κ να κανει τετοια ακροβατικα...αντε πια!
λοιπον ε...με ψηνεις σιγα σιγα να ερθω κ εγω προς τα εκει!να δω ποτε θα τα προλαβω ολα...χοχοχο
ας βαλω κ εγω αυτο το βιντεακι που ειδα σημερα απο καποια...
τωρα αν αυτο σας φαινεται στριπτιζ μαλλον πρεπει να ξαναδειτε ακριβως τι κανει η κοπελα κ τη μελωδια...
-
-
03-04-12 01:02 #41
exkaliber θα θεωρησω τα σχολια σου σπαμ αν συνεχισεις να σχολιαζεις με τετοιο τροπο ενα αθλημα και αυτη τη στιγμη,το συγκεκριμενο οταν προσπαθουμε να εξηγησουμε την ιστορια του,το πως ξεκινησε κ το πως εξελιχθηκε...
μπορεις κ αλλιως να εκφερεις την αποψη σου αλλα οχι με τετοιο λεξιλογιο...
-
03-04-12 01:50 #42
-
03-04-12 01:56 #43
-
03-04-12 02:04 #44
χαχαχα..θα συμφωνησω σε ολα,ενα προς ενα!Ειναι αθλημα με την κυριολεκτικη εννοια του ορου,κι εγω το προτεινω ανεπιφυλακτα σε ολα τα κοριτσια και σε αγορια γιατι οχι..αλλωστε στην Κινα αντρες αθλουνταν σε ξυλινους στυλους
Υπεροχο βιντεο το ειδα πολλες φορες πρεπει να πω.
Η δασκαλα μου ευτυχως ειναι πολυ καλη και καταπληκτικη εκπαιδευτρια,οποτε οσες πιστες προσελθετε στην Θεσσαλονικη μας εκανε και η μητερα της πριν αρχισουμε 2 σεμιναρια yoga και ευλιγισιας καθως ειναι δασκαλα της yoga και βοηθησε πολυ
Ελατε να γινουμε πολλες απ το φορουμ
http://www.youtube.com/watch?v=QZopY...eature=related Εμεινα με την ερμηνεια της.....!!!!Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jelena : 03-04-12 στις 02:07
-
03-04-12 02:14 #45
ανεφερες aerial yoga νομιζω?αν ναι,τοτε ξερω την κοπελα που το κανει...
τελεια...πρεπει να ειναι οργανωμενα κ αυτο θα ελεγα τωρα οτι γερμανια υπηρχαν ειδικα ωρες για ευλυγισια κ μονο,πιλατες κ γιογκα...ολο το πακετο...ετσι ειναι!
αυτα να τα βλεπουν οσοι δεν πιστευουν οτι μυς κανεις κ χωρις βαρη!
και ναι μπορεις να εχεις μυικοτητα κ χωρις αποκλειστικα βαρη αρκει να δινεις το ερεθισμα(αναφερομαι σε γυναικες...μπρατσα εσεις οι αντρες ετσι οπως τα θελετε χωρις βαρακια δεεεεεν )
υ.γ. περιμενω πμ με αντρες κ ινφο!