για χαρά σε όλους και καλός σας βρήκα
έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά στο forum και είδη με έχουν βοηθήσει πολύ τα άρθρα που αναφέρονται πάνω σε διατροφή κτλ.
συγχαρητήρια σε όσους έχουν συντέλεση σε αυτό το πολύ καλο αποτέλεσμα
έχω ένα μίρκο θεματάκι που είμαι σίγουρος πως εσείς θα μπορείτε να με βοηθήσετε πολύ..
Σας ρωτάω τώρα (μην ανοίγω άλλο theard)
ειμαι
βάρος :65 kg
ύψος :1.78
Από την περιγραφή θα καταλάβατε πως το πρόβλημα είναι τα κιλά..
Το σωματότυπο μου φαίνεται κανονικό σαν να είμαι 70kg ..αλλα θέλω να πάρο κ αλλα κιλά..
H αλήθεια είναι πως δεν κάνω καλή διατροφή..
Τώρα έχω αρχίσει να τρώω λίγο περισσότερο k έχω βάλει επιπλέον γεύματα
Η απορία που έχω είναι : μπορώ να κάνω γυμναστήριο κανονικά (βάρη κτλ?)
Ενας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα και είχε πάει σε διαιτολόγο k έκανε κ γυμναστήριο..μου είπε πως έχανε πολλές θερμίδες από το γυμναστήριο και η διαιτολόγος του είπε πως χρειάζεται συγκεκριμένη γυμναστική..
Τελικά σταμάτησε το γυμναστήριο k συνέχισε τι δίαιτα..( τα κιλά που ήθελε να πάρει τελικά τα πήρε )
άλλη μου λένε το αντίθετο...δηλαδή γυμναστήριο k λίγη δίαιτα παίρνεις κατευθείαν κιλά..
Δεν ξέρω τι να κάνω
Ευχάριστο εκ τον προτερων οποιον κάνει τον κόπο να μου απάντηση![]()
Θέμα: καλός σας βρήκα!!!
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 12 από 12
-
08-05-12 23:26 #1
καλός σας βρήκα!!!
-
09-05-12 01:01 #2
-
09-05-12 10:11 #3
καλώς ήρθες 02. Welcome
Nasser Ammari
-
09-05-12 10:39 #4
καλημερα κ καλως ήρθες...
τι εννοεις αν μπορεις να πηγαινεις γυμναστηριο?
γιατι το να καθεσαι ολη μερα κ να τρως δεν ειναι λυση....θα βαλεις κιλα ετσι.. αλλα τι κιλα θα ειναι αυτα??
η γυμναστικη ειναι πρωτα απο ολα υγεια...
με περισσοτερες θερμιδες απο αυτες της συντηρησης λογικα θα την βρεις την ακρη
-
09-05-12 12:11 #5
καλως ηθρες στο φορουμ...
εδω το τοπικ ειναι για να καλωσοριζουμε τα νεα μελη...
ποσταρε στα θεματα που σε αφορουν και τα μελη θα σε βοηθησουν...
διαβασε κ το φορουμ ομως ξεκινωντας απο τα στικυ...σιγουρα θα σου λυθουν πολλες αποριες..
-
10-05-12 04:58 #6
Εννοειται μαζι με βαρη,αλλιως τι θες να βαλεις ολα κιλα λιπους?ποιο το νοημα?ισως το λιγο λιπος σε βοηθησει να ανεβεις πιο γρηγορα και να φαινεσαι πιο ογκωδης,αλλα μεχρι ενα οριο.
Και επισης μην μπερδευεις τη διατροφη με τις πολλες και αχρηστες διαιτες.Live modern.Train old.Eat ancient
-
-
10-05-12 10:27 #8
καλως ηρθες
keep your eyes to the sky but your feet on the ground
rep till u black out
and if love could change the course of fate...these nights...we move mountains...
-
-
-
14-05-12 15:28 #11
Και βεβαια θα κανεις γυμναστικη αλλα και διατροφη ογκου στην ουσια..ετσι ωστε να παρεις οσο πιο δυνατον καθαρα κιλα γινετε..μονο με διαιτα θα παρεις κιλα αλλα και πολυ λιπος...Καλη επιτυχια στον στοχο σου !
The PAIN you feel today will be the STRENGTH you feel tomorrow
-