Το 3ο Mr Ελλας της WABBA , το 1978, πραγματοποιήθηκε για αλλη μια φορά στο Χίλτον, οπου πλεον μπαίνει και η κατηγορία Junior,με μεγάλη συμμετοχή.
Στους άνδρες, ονόματα όπως Aριστείδης Ζαφειρόπουλος που ειναι και ο Γενικος Νικητής , ο Κώστας Γιαννακόπουλος που παίζει στην κατηγορία επαγγελματιών, ο Σπύρος Μπουρνάζος νεαρός, ο Γιαννης Κούκος, Δημήτρης Γκιουλέας, Ηλίας Συκινιώτης, Τασος Μώρος, ο Νίκος Βεϊσάκης, Δημητρης Μακρίδης και αλλοι πολλοι, συντελούν σε εναν πολυ καλό αγώνα.
Guest Poser,ήταν ο Mr Kosmos της WABBA,Βill Richardson.
Ενδιαφέρον μάλιστα, έχει η εισαγωγή του ρεπορτάζ από τον Ανδρέα Ζαπατίνα για καποια συμβάντα που συνέβησαν.
![]()
Θέμα: WABBA MR Ελλάς 1978
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 12 από 12
-
28-07-14 18:38 #1
WABBA MR Ελλάς 1978
-
-
-
04-03-21 17:11 #4
O πρώτος αγώνας που παρακολούθησα
Είχα μείνει εκστατικός από την εισαγωγική
σκηνική είσοδο όλων των αθλητών και τη μουσική υπόκρουση
Ο Γιαννακόπουλος ενέπνεε ελπίδα (και μεις μπορούμε να φτάσουμε τους έξω)
Ο Ζαφειρόπουλος συμπαθέστατος , ο Κατούδης απίστευτος
Ο χαμογελαστός θηριώδης Ρίτσαρτσον πρέσβευε αξίως το υπέροχο body building
Διοργάνωση με ποιότητα
-
04-03-21 18:58 #5
...μαζι ημασταν
. Κ ο πρωτος δικος μου.
Δεν μπορουσα να εχω κριση ...ολους(σχεδον) τους εβλεπα σαν αγαλματα κ εξωπραγματικους στα ματια μου τοτε.
Εντυπωση μου εκανε οταν περασε διπλα μου με μαγιο ο Γιαννης ΚουκοςOld School
-
04-03-21 21:31 #6
-
04-03-21 21:45 #7
Την Ψηλή κατηγορία πως την είχατε δεί;
Τελικά 1ος βγήκε ο Δημήτρης Γκιουλέας, δεύτερος ο Ηλίας Συκινιώτης και 3ος ο Σπύρος Μπουρνάζος, ενώ ο Τάσος Μώρος ακόμα πιο κάτω!
Στις μάζες ο 1ος και 2ος υστερούσαν κατά πολύ όπως φαίνεται και έχω συζητήσει.. Ήταν τόσο πιο ψημένοι από τον Μπουρνάζο και τον Μώρο (πήρε τον τίτλο τα καλύτερα πόδια);;
-
04-03-21 21:55 #8
Δεν μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά τώρα
γιατί με τον Γκιουλέα γυμναστήκαμε κατόπιν
παρέα για κάποιο χρονικό διαστηματάκι στου
Κωστογλάκη , ήταν καλός
και ο Συκινιώτης εκ Γαλλίας ήταν καλός
-
05-03-21 10:23 #9
Ναι Κωστα οπως το λες. Ο Μπουρναζος δεν ηταν "ψημενος" ακομα ,ιδιως συγκρητικα με τον Γκιουλεα που ηταν πολυ καλος.
Θυμαμαι ομως πριν αρχισει ο αγωνας κ ειδα τον Σπυρο με ρουχα (νομιζω φοραγε κοκκινο η ασπρο φαρδυ πουκαμισο)αναμεσα σε μερικους αλλους ,ξεχωρισε στα ματια μου κ ηταν ο πιο εντυπωσιακος....σαν Αρχαιος Θεος κυριολεκτικα.
*Ο Συκινιωτης εκανε παντα show ποζαρισμα ,προχωρημενο για την εποχηOld School
-
05-03-21 11:28 #10
....αυτος παντως που μου εκανε την μεγαλυτερη εντυπωση πανω στη σκηνη ...οπως ειπα το ματι μου δεν ειχε κριση τοτε,μονο εντυπωσιασμο ...ηταν ο Γιαννης Κουκος με την μυικοτητα του.
Οπως κ ο Νικητης των Τζουνιορ Χαραλαμπος Κατουδης ,στη για πρωτη φορα νεοσυσταθεισα κατηγορια.
Ο Γενικος νικητης Αριστειδης Ζαφειροπουλος ηταν μεν με μαζες κ ωραιο σχημα ,αλλα απειχε πολυ ωστε να τον πεις "ετοιμο" .
Πανηγυρισε εντονα με χαρα τη νικη τουOld School
-
05-03-21 13:06 #11
-
05-03-21 15:05 #12
Ο Μπουρνάζος είχε το χάρισμα ήταν μικρός τότε , αλλα δεν ήταν μόνο αυτο αλλα το γεγονός ότι δεν είχε χρόνια δουλειάς σαν ΒΒερ , ασχολούταν με τον αθληισμό απο παιδί και είχε γεννετικά και υποδομή , αλλα οχι στην καθαρή Σωματοδόμηση και γι αυτο τα επόμενα χρόνια ήταν μια κατηγορία μόνος του
Απο την άλλη και για μένα ο Γιάννης Κούκος ήταν πιο κοντα στα σημερινα πρότυπα του ΒΒ , με σκληράδα διαχωρισμό και μυικότητα και δεν έχω δεί τον αγώνα λάιβ , αλλα ίσως και να αδικήθηκε ,πάντα ήταν μετριόφρων και χαμηλών τόνων
Τότε ήταν και διαφορετικά τα πρότυπα αξιολόγησης και κυριαρχούσε ο όγκος και τα σχήματα , πχ άλλος τοτε να είχε γράμμωση κοιλιακούς σχήμα , αν έβλεπαν έναν με μεγάλα μπράτσα το μάτι θα έπεφτε στα μπράτσαΗλιας Τριανταφυλλου