Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4
  1. 15-11-19 21:23 #1
    Προεπιλογή Ορμονικες Εξετασεις - Ποια ειναι η γνωμη σας
    Καλησπερα ..Κυριως η χαμηλη λιμπιντο και η δυσκολια στυσης με οδηγησαν σε ορμονικες εξετασεις.

    Εννοειτε οτι τις εξετασεις τις ειδε γιατρος στο ΕΟΠΥΥ και θα τις δει και δευτερος γιατρος, απλα ηθελα και μια γενικη αποψη απο εδω

    Ειμαι 39χρονων υψος 1,80 80κιλα λιπος 22% γενικα αθλουμαι

    TSH 3.23
    E2 19
    FSH 4.4
    LH 5.8
    TESTO πρωινη 305 - δευτερη μετρηση το μεσημερι 210
    ΚΟΡΤΙΖΟΛΗ 16

    Οι ορχεις ειναι σε φυσιολογικο μεγεθος επισης ο θυροειδης ειναι φυσιολογικος

    Ο γιατρος μου ειπε πιθανη ορμονικη αποκατασταση ..αλλα χωρις να μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Σκοπος ειναι να δω δευτερο γιατρο (Αν υπαρχει καποιος γιατρος στην αθηνα να μου προτεινετε, θα χαρω )

    Ευχαριστω
    Απάντηση με παράθεση
     

  2. 16-11-19 17:59 #2
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο st3lios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα ..Κυριως η χαμηλη λιμπιντο και η δυσκολια στυσης με οδηγησαν σε ορμονικες εξετασεις.

    Εννοειτε οτι τις εξετασεις τις ειδε γιατρος στο ΕΟΠΥΥ και θα τις δει και δευτερος γιατρος, απλα ηθελα και μια γενικη αποψη απο εδω

    Ειμαι 39χρονων υψος 1,80 80κιλα λιπος 22% γενικα αθλουμαι

    TSH 3.23
    E2 19
    FSH 4.4
    LH 5.8
    TESTO πρωινη 305 - δευτερη μετρηση το μεσημερι 210
    ΚΟΡΤΙΖΟΛΗ 16

    Οι ορχεις ειναι σε φυσιολογικο μεγεθος επισης ο θυροειδης ειναι φυσιολογικος

    Ο γιατρος μου ειπε πιθανη ορμονικη αποκατασταση ..αλλα χωρις να μου εμπνεει εμπιστοσυνη. Σκοπος ειναι να δω δευτερο γιατρο (Αν υπαρχει καποιος γιατρος στην αθηνα να μου προτεινετε, θα χαρω )

    Ευχαριστω
    Ο θυρεοειδής σου δεν είναι φυσιολογικός
    Για TRT θες κι άλλες εξετάσεις ώστε να γίνει διάγνωση
    Τηλεφώνησε μου για ραντεβού
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
    Απάντηση με παράθεση
     

  3. 17-11-19 02:24 #3
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιώργος Ν. Τουλιάτος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο θυρεοειδής σου δεν είναι φυσιολογικός
    Για TRT θες κι άλλες εξετάσεις ώστε να γίνει διάγνωση
    Τηλεφώνησε μου για ραντεβού
    Απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα; Οι τιμες αναφορας της TSH κυμαινονται απο 0,3 - 3,5 μU/ml αν δεν κανω λαθος (πανω κατω, αναλογα το εργαστηριο...), ο st3lios εχει 3.23. Δεν θα επρεπε να γνωριζουμε και τις fT3, fT4;
    Απάντηση με παράθεση
     

  4. 17-11-19 10:46 #4
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mens sana Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο που βγαινει αυτο το συμπερασμα; Οι τιμες αναφορας της TSH κυμαινονται απο 0,3 - 3,5 μU/ml αν δεν κανω λαθος (πανω κατω, αναλογα το εργαστηριο...), ο st3lios εχει 3.23. Δεν θα επρεπε να γνωριζουμε και τις fT3, fT4;
    Αυτά όχι από εδώ
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ, Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.
    Απάντηση με παράθεση