Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 121 έως 135 από 178
  1. 02-12-16 00:40 #121
    Προεπιλογή
    Έχει απάντηση πιο πίσω ο Nasser μην λέμε τα ίδια κ τα ίδια σε κάθε ποστ γιατί δεν οδηγεί πουθενα
    Απάντηση με παράθεση
     

  2. 02-12-16 01:44 #122
    Προεπιλογή
    Στην Body Fitness -1.63 γυναικων ,η περισσοτερο μυικοτητα της πρωταθλητρια μας Σοφιας Μπαλαμπανη νομιζω δεν την αφησε να παει πιο ψηλα απο την 5η θεση ,το ιδιο κ πιο πολυ ισχυει κ για την Ριτσα Αλογδιανακη που δεν ξερω εαν θα μπορουσε να παιξει στην πιο πανω κατηγορια.
    Απάντηση με παράθεση
     

  3. 02-12-16 01:46 #123
    Το avatar του χρήστη S. KTISTAKIS

    Εγγραφή
    29-09-2009
    Περ.
    ΜΙΝΩ'I'ΤΗΣ
    Μηνύματα
    1.491
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NASSER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Μάγκος αν έβγαινε δεύτερος την Παρασκευή δεν θα είχε παράπονο για το αποτέλεσμα της Κυριακής. Και εν τέλη έκανε επίθεση σε λάθος ανθρώπους.

    Υ.Σ. Προσωπικά στα τελικά αποτελέσματα της Κυριακής που παρακολούθησα από κοντά, έπεσα 95% μέσα. Άντε να μπέρδεψα τον πέμπτο με τον έκτο σε κάποιες κατηγορίες.
    Καθαρα πρωτος ο Γιαννης τη Παρακευη μην ακουω τρελες Νασσερ μου ! Και οι απ εξω πρωτο θα τον εβγαζαν.






    95% ? Εγω λεω να το σκεφτεις την επομενη φορα εαν οχι σε καρεκλα ενα σκαμπουδακι θα στο δωσουν εκει στην IFBB να τους ξελασπωσεις (σε πειραζω)
    Απάντηση με παράθεση
     

  4. 02-12-16 02:10 #124
    Προεπιλογή
    Πω πω μιλάμε για ifbb ληστεία έτσι ;!

    Πως το έλεγε ο Κολεμαν, όταν γυριζουμε στις πόζες πλάτης, ο διαγωνισμός τελείωσε.



    Πολύ καλός ο Πιστολας αλλά δεν έχει την μυϊκή ωρίμανση ακόμα. Στα μονά που χάνει ο Μαγγος ειναι στον έλεγχο της κοιλιάς του και στο οτι το πάνω σώμα του είναι τόσο γιγαντιαίο που τα πόδια φαίνονται πίσω. Οι μυς του ρέουν, απίστευτη κατάσταση . Πλάτη γεια σας .

    Οι διαγωνισμοί κερδίζονται απ την πλάτη τόσα χρόνια, όχι απ τα δικεφαλα

    Το άλλο ρε παιδιά, πως αντεχετε με όλους αυτούς τριγύρω να δίνουν οδηγίες, έλεος ούτε οι μπαμπαδες στα παμπαιδικα δεν είναι τόσο καγκουρες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aepiskeptis : 02-12-16 στις 02:17
    Απάντηση με παράθεση
     

  5. 02-12-16 02:31 #125
    Wrong Bet
    Το avatar του χρήστη vaggan

    Εγγραφή
    19-03-2011
    Περ.
    απο πισω σου
    Μηνύματα
    12.202
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Δημητρης 1924 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχει απάντηση πιο πίσω ο Nasser μην λέμε τα ίδια κ τα ίδια σε κάθε ποστ γιατί δεν οδηγεί πουθενα
    ναι αναλογιες ογκο γραμμωση ο σλοβακος εχει τα δυο πρωτα μερη της εξισωσης σε σημειο να εξαφανιζει τον οποιο ανταγωνισμο + εντυπωσιακη γραμμωση καποιον που βγαζει κοντρες στους γλουτους δεν τον λες αγραμμωτο πως λοιπον τριτος?και αν οχι πρωτος γιατι ουτε καν δευτερος?
    Απάντηση με παράθεση
     

  6. 02-12-16 03:05 #126
    Bodybuilding.gr
    Το avatar του χρήστη Muscleboss

    Εγγραφή
    06-04-2005
    Περ.
    All over the World
    Μηνύματα
    10.914
    Προεπιλογή
    Παιδιά επαναλαμβανόμαστε συνέχεια και έχει ξεχειλώσει το θέμα. Ας περιορίσουμε περιττά ποστς.

    Ο Γιάννη Μάγκος, έχει δουλέψει τόσο σκληρά όσο ελάχιστοι Έλληνες αθλητές, πολλή δουλειά για να φτάσει στο στόχο που κυνηγά χρόνια τώρα την επαγγελματική κάρτα. Αν υπήρχε μια ζυγαριά να ζυγίσει τη θέληση και τη δουλειά που έχει ρίξει ο καθένας από τους αθλητές του γενικού, ο Γιάννης θα κέρδιζε με διαφορά. Και αυτό λεει πολλά και μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κατανοήσει τη ψυχοσύνθεσή του Γιάννη σε αυτόν τον αγώνα.

    Αλλά η κάρτα δε δίνεται σε όποιον έχει δουλέψει πιο σκληρά, και μέσα σε αυτό το Line-up ο Γιάννης δε μπορούσε να κερδίσει. Όσοι ασχολούνται σοβαρά με το αγωνιστικό Bbing γνωρίζουν ότι το line-up που θα βρεθούν 2 αθλητές και τα χαρακτηριστικά του μπορούν να προσδιορίσουν τη σχετική τους κατάταξη και σε αυτό το line-up ο Γιάννης δεν είχε πλεονέκτημα. Από τις φώτο που βλέπω, οι κριτές τον άφησαν στην άκρη σε όλα τα comparison, δεν τον θεώρησαν καθόλου για 1η θέση, ενώ αλλάξαν θέσεις αθλητών και τοποθέτησαν Πιστόλα στο κέντρο.

    Όσο για αυτούς που λένε για το Σλοβάκο ή για Ιρανό, ναι οι αθλητές αυτοί είναι συγκρίσιμοι με τον Πιστόλα, αν και ο Σλοβάκος παρότι άλιπος κρατάει μια στρώση νερού που δε βγάζει τη σκληράδα και το φινίρισμα του Πιστόλα. Και από την άλλη Ελλάδα παίζουν, η έδρα και η χώρα διεξαγωγής μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο. Αν 2 αθλητές είναι ισοδύναμοι, δεν είναι παράλογο η διεθνής επιτροπή να κλίνει στον εγχώριο αθλητή. Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές!

    Και στην τελική, κέρδισε τον αγώνα και την επαγγελματική κάρτα ένα Ελληνόπουλο, ταλέντο και με λαμπρό μέλλον. Να χαρούμε όλοι, να τον συγχαρούμε και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια!
    Παναγιώτης Βίτσας
    Απάντηση με παράθεση
     

  7. 02-12-16 03:36 #127
    Προεπιλογή
    Καλή ανάλυση απο Μασλμποςς και Τριανταφύλλου με επιχειρήματα. Επίσης θα μπορούσα άνετα να δεχτώ ως παράγοντα και την ηλικία.Πιστόλας 25, Μάγκος 39 και διεκδικούν την επαγγελματική κάρτα. Ας πούμε ότι είναι ίσα σε όλα ή ακόμα καλύτερα, ο Μαγκος έχει το κάτι παραπάνω. Αλλά στα 39 τι? Θα δουλέψεις 5-10 χρόνια για να πας Olympia στα 45-50χρονών ή σε άλλο σοβαρό επαγγελματικό διεθνή αγώνα...Πόσο αγωνιστικό επαγγελματικό bodybuilding έχεις μέσα σου, όταν ανοίγει η πόρτα στα 39 και πόσο στα 25;
    Απάντηση με παράθεση
     

  8. 02-12-16 03:45 #128
    Bodybuilding.gr
    Το avatar του χρήστη Muscleboss

    Εγγραφή
    06-04-2005
    Περ.
    All over the World
    Μηνύματα
    10.914
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο subaru1990 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης θα μπορούσα άνετα να δεχτώ ως παράγοντα και την ηλικία.Πιστόλας 25, Μάγκος 39 και διεκδικούν την επαγγελματική κάρτα.
    Αυτό έχει κάποια λογική αν το θεωρήσουμε ως κριτήριο απονομής κάρτας.

    Αν και προσωπικά δε θα το έβαζα με βάση την ηλικία, όσο την σωματική προοπτική και τις δυνατότητες. Ο Γιάννης είναι στα σωματικά του όρια κατά τη γνώμη μου. Λίγο μπορεί να αλλάξει ακόμα το σώμα του. Ο Πιστόλας μπορεί να βελτιωθεί δραματικά από το επίπεδο που είναι σήμερα.
    Παναγιώτης Βίτσας
    Απάντηση με παράθεση
     

  9. 02-12-16 04:12 #129
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Muscleboss Εμφάνιση μηνυμάτων
    σωματική προοπτική και τις δυνατότητες. Ο Γιάννης είναι στα σωματικά του όρια κατά τη γνώμη μου. Λίγο μπορεί να αλλάξει ακόμα το σώμα του. Ο Πιστόλας μπορεί να βελτιωθεί δραματικά από το επίπεδο που είναι σήμερα.
    Ε τώρα χτύπησες το καρφί στο κεφάλι που λένε και οι Άγγλοι. Ακριβώς αυτό.Και κάπου εδώ νομίζω πως τέλειωσες την συζήτηση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη subaru1990 : 02-12-16 στις 04:14
    Απάντηση με παράθεση
     

  10. 02-12-16 04:16 #130
    Προεπιλογή
    Bλεποντας αυτη την σταση του Πιστολα

    Όνομα: p1b2kvfhek13njuhr10q7q6g28q19.jpg Εμφανίσεις: 445 Μέγεθος: 135,5 KB


    Ναι!...Ειναι ειναι ο πιο αρμονικος , ''ομορφος'' αθλητης κ με την καλυτερη χαρη που ειδαν καλυτερα οσοι το ειδαν ζωντανα .
    Και ρωταω εγω τωρα! Αρκει μονο αυτο; Οταν ξερουμε κ μας εχουν ''επιβαλει'' την τερατοποιηση του Συγχρονου ΒΒing;
    Αμα ειναι ετσι ,μην με κανετε να παραθεσω φωτο των κορυφαιων σε αυτη την σταση του 80 κ 90 ,με τους προσφατους Μρ Ολυμπια. Θα τρεχουν να κρυφτουν!
    Το ιδανικο θα ηταν να ειχαν τις σημερινες μαζες ,γραμμωση κλπ με τις ομορφες αναλογιες του τοτε. Γινεται;...Δεν γινεται!
    Με αυτη την λογικη αμα αγωνιζοντουσαν σημερα Haney, Demey ,Labrada ,Gaspari ,Banut κλπ (δεν παω σε παλαιοτερους γιατι ηταν ακομη πιο ''μικροι'') θα ''ξεφτιλιζαν'' τους Coleman ,Ηeath ,Green ,Cutler.

    Θελουνε να ξαναφερουν το ΒΒ σε εκεινες τις εποχες; Μακαρι...μια κ ολοι παραδεχονται οτι ηταν πιο αποδεκτο κ ομορφο.
    Να το πουνε καθαρα ομως! Τερμα οι υπερβολη στο ''φουσκωμα'' κ στην γραμμωση μια κ θα θεωρειται ντεβανταζ εαν δεν συνοδευεται απο την αναλογη λεπτη μεση κ συμμετρια.
    Το λενε; Το εφαρμοζουν; Κ αν ναι ,απο πιο σημειο κ μετα; Μηπως μονο οταν οι κοιλιες κοντευουν να φτασουν στο πατωμα;
    Απάντηση με παράθεση
     

  11. 02-12-16 04:31 #131
    Moderator
    Το avatar του χρήστη TRIANTAFYLLOU

    Εγγραφή
    29-11-2007
    Περ.
    ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
    Μηνύματα
    24.806
    Προεπιλογή
    Πολύ σωστη η τοποθέτηση αλλα και η παρατήρηση του Μασκλεμπός , σχετικα με τα κομπάριζον που δείχνει ότι η ροή του αγώνα και οι επιλογές τους για πρώτη θέση έδειχναν προτιμήσεις και επιτέλους δεν λέμε να μας κάνουν χάρες αλλα ας παίξουν και λίγο έδρα , πράγμα που παλιότερα σε παγκόσμιο που συμμετείχα δεν το βιώσαμε , όχι χάρη να μας κάνουν αλλα αυτο που αξίζαμε
    Αν συνεχίσουμε να γράφουμε στον ίδιο ρυθμό θα ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια και άκρη δε θα βγαίνει , εγω δεν είδα κανέναν να ξυνίζεται επειδη βγήκε πρώτος ο Πιστόλας απο τούς ξένους , αλλα αν πούμε ποιός αθλητής βγάζει την μέγιστη ποιότητα και σκληράδα αλλα και αδιαμφισβήτητα την πιο πολυ δουλειά στο σώμα του αυτός είναι ο Γιάννης Μάγκος , αλλα ακόμη και πρώτος να έβγαινε δεν νομίζω να έλεγε κάποιος δεν άξιζε
    Γιατι οι αθλητες είναι κοντά και υπάρχουν επιχειρήματα να στηρίξει κάποιος την γνώμη του
    Απλα να το κάνουμε πιο λιανά ο Χρήστος Πιστόλας είναι ο πιο εξελίξιμος αθλητης με βάση το νεαρό της ηλικίας του , απο κεί και πέρα όμως όλα μένουν να αποδειχτούν τίποτε δεν είναι δεδομένο

    Επίσης αν μετρούσαν μόνο οι μάζες και το κρέας , τότε αθλητες σαν τον Λαμπράντα , η γκασπάρι η μακάουι παλιότερα κτλ δεν θα έπρεπε καν να ασχοληθούν με το ββ
    και επίσης ενω λέμε κρίνουμε απο φωτο ο σλοβάκος που ήταν συμμετρικός και μπαζωμένος , δεν είχε την λεπτομέρεια του Μάγκου , απλα μπερδεύεστε επειδη είχε μεγάλους μυς ξεχώριζε η λεπτομέρεια και ειδικά στούς γλουτούς (που σε μερικούς αθλητες γραμώνουν πρώτα οι γλουτοί και μετα οι κοιλιακοί ) που η γράμμωση των γλουτών δεν ανταποκρινόταν στην γράμωση του υπόλοιπου σώματος
    ούτε την γράμωση του Πιστόλα έφτανε , ο οποίος χωρίς να υστερει σε μάζες είχε αισθητική και λεπτομέρεια και αν κατέβαινε 1-2 κιλά βαρύτερος τότε θα έχανε σίγουρα
    Ηλιας Τριανταφυλλου
    Απάντηση με παράθεση
     

  12. 02-12-16 04:35 #132
    Moderator
    Το avatar του χρήστη TRIANTAFYLLOU

    Εγγραφή
    29-11-2007
    Περ.
    ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ
    Μηνύματα
    24.806
    Προεπιλογή
    α ρε Χρήστο μαζί γράφαμε και το πόσταρες πιο μπροστα και ακριβώς την ίδια σκέψη κάναμε σχετικά με τους αθλητες και πόσο μετράει και η αισθητική με μάζα βέβαια αναλογικα όπως τα παραδείγματα μικρόσωμων αθλητων που αναφέραμε
    Ηλιας Τριανταφυλλου
    Απάντηση με παράθεση
     

  13. 02-12-16 04:40 #133
    Προεπιλογή
    Οι σκεψεις των Τρ....λεων πολλες φορες συμβαδιζουν διπλα κ παραλληλα
    Απάντηση με παράθεση
     

  14. 02-12-16 09:05 #134
    Retired Admin
    Το avatar του χρήστη NASSER

    Εγγραφή
    24-05-2008
    Περ.
    Planet Earth
    Μηνύματα
    13.706
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S. KTISTAKIS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθαρα πρωτος ο Γιαννης τη Παρακευη μην ακουω τρελες Νασσερ μου ! Και οι απ εξω πρωτο θα τον εβγαζαν.

    95% ? Εγω λεω να το σκεφτεις την επομενη φορα εαν οχι σε καρεκλα ενα σκαμπουδακι θα στο δωσουν εκει στην IFBB να τους ξελασπωσεις (σε πειραζω)
    Στέλιο γνωρίζεις πως η τελική βαθμολόγηση μιας κατηγορίας είναι ανάλογη με ποιους έχεις να συγκρίνεις. Και αν την παρασκευή είχες επί σκηνής τους ξένους, ίσως και η ελληνική επιτροπή έκανε τον ίδιο διαχωρισμό!!! Ένας αθλητής της ποιότητας του Γιάννη ανάμεσα σε 10 φαίνεται. Αλλά ανάμεσα σε 30 σε διεθνή διοργάνωση, χάνεται!!! Επειδή δεν θα του γίνει κάλεσμα συγκρίσεων από το ξεκίνημα!!! Την Κυριακή όπως γνωρίζεις αναζητούσαν το πακέτο! Μια πληρότητα που αναζητάνε σε κάθε γενικό είτε η διοργάνωση έχει 10 είτε 1000 αθλητές. Στο γενικό θέλουν το πακέτο ανάμεσα στους νικητές των κατηγοριών!!! Και ο Ιρανός όπως πολύ καλά είπες θα μπορούσε να είναι ο γενικός. Αλλά είναι ήδη γνωστός και ήδη κάτοχος κάρτας. Ίσως και αυτό έπαιξε το ρόλο του.

    Όσο για το σκαμπουδάκι που λες (παίρνω πάσα από το πείραγμα) , να σου βάλω και την επιλογή της πολυθρόνας... ίσως και αυτό να μου προτάθηκε πολλές φορές αλλά να το απέρριψα... Δεν έχω ανάγκη να αποδείξω τίποτα φίλε μου Στέλιο. Λειτουργώ με αγάπη για το άθλημα και κάτι νέα φρούτα (ήρθαν επειδή δεν τους έπαιρνε το περιβάλλον αλλού) στο χώρο της ΕΟΣΔ δεν μπορούν να το καταλάβουν. Χαίρομαι που τα γραπτά μένουν και δίνεται η δυνατότητα να υπενθυμίζουμε το τι αναφέραμε. Η ΕΟΣΔ έχει την ανάγκη στήριξης όλων των φίλων του αθλήματος. Αυτή πλεον μας προβάλει επίσημα και αυτήν πρέπει να διασφαλίζουμε. Και το χειρότερο είναι πως για ένα αποτέλεσμα μοιραστήκανε οι περισσότεροι σε κατηγορίες ανάλογα με το τι θέλει ο καθένας να επιπλήξει.
    Nasser Ammari
    Απάντηση με παράθεση
     

  15. 02-12-16 10:28 #135
    Wrong Bet
    Το avatar του χρήστη vaggan

    Εγγραφή
    19-03-2011
    Περ.
    απο πισω σου
    Μηνύματα
    12.202
    Προεπιλογή
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Muscleboss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά επαναλαμβανόμαστε συνέχεια και έχει ξεχειλώσει το θέμα. Ας περιορίσουμε περιττά ποστς.

    Ο Γιάννη Μάγκος, έχει δουλέψει τόσο σκληρά όσο ελάχιστοι Έλληνες αθλητές, πολλή δουλειά για να φτάσει στο στόχο που κυνηγά χρόνια τώρα την επαγγελματική κάρτα. Αν υπήρχε μια ζυγαριά να ζυγίσει τη θέληση και τη δουλειά που έχει ρίξει ο καθένας από τους αθλητές του γενικού, ο Γιάννης θα κέρδιζε με διαφορά. Και αυτό λεει πολλά και μπορεί να βοηθήσει κάποιον να κατανοήσει τη ψυχοσύνθεσή του Γιάννη σε αυτόν τον αγώνα.

    Αλλά η κάρτα δε δίνεται σε όποιον έχει δουλέψει πιο σκληρά, και μέσα σε αυτό το Line-up ο Γιάννης δε μπορούσε να κερδίσει. Όσοι ασχολούνται σοβαρά με το αγωνιστικό Bbing γνωρίζουν ότι το line-up που θα βρεθούν 2 αθλητές και τα χαρακτηριστικά του μπορούν να προσδιορίσουν τη σχετική τους κατάταξη και σε αυτό το line-up ο Γιάννης δεν είχε πλεονέκτημα. Από τις φώτο που βλέπω, οι κριτές τον άφησαν στην άκρη σε όλα τα comparison, δεν τον θεώρησαν καθόλου για 1η θέση, ενώ αλλάξαν θέσεις αθλητών και τοποθέτησαν Πιστόλα στο κέντρο.

    Όσο για αυτούς που λένε για το Σλοβάκο ή για Ιρανό, ναι οι αθλητές αυτοί είναι συγκρίσιμοι με τον Πιστόλα, αν και ο Σλοβάκος παρότι άλιπος κρατάει μια στρώση νερού που δε βγάζει τη σκληράδα και το φινίρισμα του Πιστόλα. Και από την άλλη Ελλάδα παίζουν, η έδρα και η χώρα διεξαγωγής μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο. Αν 2 αθλητές είναι ισοδύναμοι, δεν είναι παράλογο η διεθνής επιτροπή να κλίνει στον εγχώριο αθλητή. Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές!

    Και στην τελική, κέρδισε τον αγώνα και την επαγγελματική κάρτα ένα Ελληνόπουλο, ταλέντο και με λαμπρό μέλλον. Να χαρούμε όλοι, να τον συγχαρούμε και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια!
    αφου λοιπον τον αφηνουν στην ακρη σε ολα τα κομπαριζον σαν να μην τον υπολογιζουν πως βγαινει δευτερος??δεν εχουν λογικη οι αποφασεις της επιτροπης απο πλευρας πιστολα δεν βλεπω ουτε σκληραδες ουτε κανα ιδιατερο φινιρισμα στην πισω δικεφαλων επισκιαζεται κατα κρατος οπως και στην πλαγια στηθους τα χερια του ειδικα θελουν πολυ δουλεια.και ναι ξερω τα χερια ειναι μικρη μυικη ομαδα οταν οι αθλητες ειναι πληρεις ομως αυτη η λεπτομερεια θα μετρησει σημαντικα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaggan : 02-12-16 στις 10:30
    Απάντηση με παράθεση
     

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία