Εκτυπώστε το άρθρο

Συνδυασμός συμπληρωμάτων για αύξηση μυϊκής μάζας!

Συντάκτης: Γρηγόρης Κάκιας

Facebook
Εμφανίσεις: 5367

Συνδυασμός συμπληρωμάτων για αύξηση μυϊκής μάζας!

Ο παρακάτω συνδυασμός είναι προσωπικά από τους αγαπημένους μου και αυτό γιατί τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα, μπορεί δηλαδή ο αθλούμενος στο τέλος του χρονοδιαγράμματος προπόνησης να παρατηρήσει πως σηκώνει περισσότερα κιλά, έχει μεγαλύτερη ανοχή στον φόρτο προπόνησης καθώς και το σώμα έχει αλλάξει αρκετά. Το εμπιστευόμαστε αρκετά καθώς έχει βοηθήσει αρκετούς αθλητές.

Πιο αναλυτικά:

Το πλάνο διαρκεί περίπου 15 βδομάδες όπου κάθε 5η βδομάδα θα πρέπει να γίνεται αναπροσαρμογή του προπονητικού προγράμματος.
Οι επαναλήψεις θα είναι 8-12 για υπερτροφία
Το ασκησιολόγιο θα πρέπει να περιλαμβάνει σύνθετες ασκήσεις (deadlift, squat κτλπ)
Ο αθλούμενος θα πρέπει έχει ποιοτικά θερμιδικά γεύματα και ποιοτικό ύπνο.
Οι δοσολογίες μπορεί να διαφοροποιούνται κατά περίπτωση.
Το συνολικό πλάνο απευθύνεται σε προχωρημένους αθλούμενους.

Στο πλάνο υπάρχουν pre-workout , bcaa, glutamine, Protein Mass όπου δεν έχω επιλέξει κάποια συγκεκριμένα διότι υπάρχει μεγάλη γκάμα και μπορεί να διαφέρουν κατά περίπτωση (διαφορετικός αθλητής, καθημερινότητα, ώρες προπόνησης).

Τα παρακάτω προϊόντα τα έχω δουλέψει προσωπικά αρκετό καιρό και σε προπόνηση crossfit.

BETATOR. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα στην αγορά. Έχει ειδικό διπλό μηχανισμό καθώς προστατεύει από τον καταβολισμό και προωθεί την μυϊκή ανάπτυξη. ‘Ερευνα για την αποτελεσματική του δράση έχει διεξαχθεί από το Πανεπιστήμιο της Τάμπα στην Φροριδα, ΗΠΑ

TRIBULUS EXTREME 80 CAPS. Θεωρείται η διασημότερη κατηγορία για αύξηση της έκκρισης φυσικής τεστοστερόνης στο σώμα καθώς τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα προωθούν την μυϊκή δύναμη και μυϊκής μάζας.

WAXY MAIZE. Υδατάνθρακας προερχόμενος από το άμυλο του καλαμποκιού. Μεγάλο όφελος η αργή και σταθερή παροχή ενέργειας διατηρώντας τα ενεργειακά αποθέματα υψηλά με αποτέλεσμα ο αθλούμενος να ‘’βγάζει’’ περισσότερη προπόνηση.

VITAMIN C. Πρωτοποριακό προϊόν καθώς παρέχετε (επιτέλους) σε σκόνη επιτρέποντας στον ασκούμενο να το χρησιμοποιεί σε οποιοδήποτε ρόφημα επωφελούμενος από την ταχίστη αφομοίωση. Διάσημο για την αντιοξειδωτική του δράση, την μείωση της κόπωσης και την συνεισφορά της στην αφομοίωση συστατικών.

CREAPORT. Φόρμουλα κρεατίνης που περιέχει 5 διαφορετικούς τύπους κρεατίνης και υδατάνθρακα για τάχιστη αφομοίωση. Αρκετά χρήσιμη για τον στόχο του πλάνου
6th GEAR CREATINE COMBLEX. Μόλις τελειώσει το Creaport το αντικαθιστούμε με την Stacker 6th gear διότι περιέχει όχι έναν, αλλά 6 διαφορετικούς τύπους κρεατίνης. Εμπλουτισμένη με βήτα-αλανίνη, η οποία προσφέρει μια αύξηση της φυσικής καρνοσίνης που μειώνει δραστικά το γαλακτικό οξύ στους μύες. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη μυϊκή αντοχή και δύναμη. Οι υδατάνθρακες που περιέχονται στην 6TH Gear Creatine θα βοηθήσουν τη συνολική απορρόφηση και εκμετάλλευση όλων των συστατικών, ενώ το Άλφα Λιποϊκό Οξύ με την έκκριση της ινσουλίνης που προκαλεί θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στη μεταφορά κρεατίνης στους μυς.

ALA-ALPHA LIPOIC ACID. Το Άλφα Λιποϊκό Οξύ παρέχει επίσης μια πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία αυξάνοντας τα κατάλληλα ένζυμα που προστατεύουν τα κύτταρα από την φθορά.

CHROMIUM PIOLINATE. Παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και πρωτεϊνών, αυξάνοντας την δράση της ινσουλίνης. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα βοηθήσει την πρωτεΐνη και τους υδατάνθρακες της να γίνει πλήρως αφομοιώσιμη


Στα link θα βρείτε τα προιόντα του πλάνου τα οποία είναι διαθέσιμα στο κατάστημα.  Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στον ΑΘΛΗΤΗ

Betator 180 caps (Body Attack)
TRIBULUS EXTREME 80caps (BODY ATTACK)
Waxymaize 1.5kg (Warriorlab)
Vitamin C 150gr Bag (NLS)
Creaport 600gr (Nutrend
6th Gear Creatine Complex 1135g (Stacker2)

ALA 50 caps (SCITEC)

Chromium Picolinate 120caps (Warriorlab)

Γρηγόρης Κάκιας - Σύμβουλος διατροφής, Υπεύθυνος καταστήματος ΑΘΛΗΤΗΣ

 

SUPPLEMENTS