Bodybuilding e-Shop

IQ Caps - Stacker2 Εκτύπωση

Συντάκτης: Polyneikos

Εμφανίσεις: 2250

IQ Caps - Stacker2

Ένα καινούργιο προιόν της Stacker2, το IQ Caps, ανήκει σε μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία «health- well-being» συμπληρωμάτων .
Συνδυάζει νοοτροπικά και ενεργειακά συστατικά για την βελτίωση της συγκέντρωσης, της μνήμης , την διαύγεια και την ενέργεια που απαιτούνται κατά την διάρκεια της ημέρας.
Απευθύνεται σε δραστήριους ανθρώπους, αθλητές ακόμα και σε άτομα που απαιτείται διαύγεια και παρατεταμένη πνευματική συγκέντρωση.
Ελλιπής ξεκούραση κυρίως, διατροφή αλλά και εξωτερικοί παράγοντες στην καθημερινότητα, επηρεάζουν την ζωτικότητα και την ενέργεια που απαιτούνται για τις φυσικές δραστηριότητες ενός απαιτητικού ωραρίου.
Το IQ Caps είναι ένα συμπλήρωμα που δεν κινείται αποκλειστικά γύρω από τις ώρες προπόνησης ( αν και λόγω συστατικών μπορεί να προσφέρει ένα «Kick» ενέργειας). Προτεινόμενες ώρες είναι η λήψη του το πρωί και ενδεχομένως μια δεύτερη δόση μέσα στην ημέρα.

 

IQ Caps

IQ Caps Nutrition InfoΝοοτροπικά Συστατικά

**Το Bacopa Monnieri (Μπράχμι) είναι ένα μικρό αναρριχητικό φυτό, το οποίο χρησιμοποιείται ως γενικό τονωτικό της εγκεφαλικής λειτουργίας, η κατανάλωσή του ενισχύει τη μνήμη, καθώς οι επιστήμονες βρίσκουν ότι ρυθμίζει το χολινεργικό σύστημα και άλλα νευροδιαβιβαστικά συστήματα στον εγκέφαλο.
Το βασικό του μυστικό είναι οι σαπωνίνες Bacosides (Α και Β), οι οποίες μαζί με τα αλκαλοειδή βραχμίνη και ερπεστίνη, έχουν αντιοξειδωτική δράση, ειδικά στα κύτταρα του εγκεφάλου. Στην ουσία το bacopa monnieri αλληλεπιδρά με τα συστήματα της ντοπαμίνης και τα σεροτονεργικά συστήματα, αλλά η βασική προσφορά του είναι η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των νευρώνων του εγκεφάλου.

** Το Panax Ginseng είναι ένα αγριο φυτό με παρελθόν χρήσης 5.000 ετών στην Κίνα για τις ευεργετικές του δράσεις. Καταπολεμά την κούραση και την εξάντληση, ανακουφίζει από πονοκεφάλους, βελτιώνει τη μνήμη, δίνει καλύτερη νοητική διαύγεια.

** Το Choline bitartrate (χολίνη) ενισχύει τις αθλητική επιδόση, βελτιώνει την διάθεση και τη μνήμη

** Το Alpha-GPC (L-Alpha glycerylphosphorylcholine) είναι πηγή χολίνης που βρίσκεται στον εγκέφαλο και το σώμα χρησιμοποιεί ως νευροδιαβιβαστή που βελτιώνει την μνήμη και την διαύγεια

** Coleus Forskohlii (Iνδική Τσουκνίδα) Ο βασικός μηχανισμός δράσης της Φορσκολίνης είναι η αύξηση της κυκλικής μονοφωσφορικής αδενοσίνης (ΑΜΡ) στα κύτταρα, με την διέγερση του ενζύμου αδενυλική κύκλαση. Το Cyclic AMP δρα ως σημαντικός δεύτερος κυτταρικός αγγελιοφόρος που συνδέενται στους υποδοχείς των ορμονών και ενεργοποιούν ορισμένες βιολογικές διεργασίες.
Η φορσκολίνη δομεί άπαχη μάζα και μειώνει την αίσθηση της κούρασης ή της πείνας. Επίσης, αυξάνει τον μεταβολισμό σε παχύσαρκα άτομα που έχουν χαμηλή παραγωγή cAMP. Ως εκ τούτου, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα bodybuilding .

** Artichoke Extract (Αγκινάρα) είναι συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως για Ενδυνάμωση & Προστασία του Ήπατος & της Χολής, την Απορρόφηση των Λιποδιαλυτών Τροφών & την Καλή Λειτουργία του Εντέρου.

Ενεργειακά Συστατικά

** Caffeine

Η καφεΐνη, η πλέον διαδεδομένη εργογόνος ουσία που κυκλοφορεί σε διάφορες μορφές, χρησιμοποιείται για ενέργεια, καλύτερη απόδοση και συγκέντρωση

**Tyrosine

Η τυροσίνη είναι ένα μη βασικό αμινοξύ το οποίο είναι πρόδρομος της ντοπαμινης, της νοροεπινεφρίνης και της επινεφρίνης και έχει διεγερτική δράση στον οργανισμό , συνηθίζεται στα ενεργειακά και προεξασκητικά προϊόντα

**Theanine

Η Θειανίνη είναι ένα αμινοξύ που συναντάται σε υψηλά επίπεδα στο φύλλα τσαγιού έχοντας χαλαρωτική δράση ενώ έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τα επίπεδα των GABA (νευροδιαβιβαστών) και των κυμάτων Α στον εγκέφαλο.

** L- Carnitine

Η καρνιτίνη παίζει κρίσιμο ρόλο στον μεταβολισμό του λίπους βοηθώντας τον οργανισμό να μετατρέψει τα λιπαρά οξέα σε ενέργεια μέσα στα μιτοχόνδρια. Επίσης αυξάνει την αντοχή, μειώνει τις ανάγκες των κυττάρων σε οξυγόνο και ενισχύει την αποκατάσταση των μυών ύστερα από την άσκηση.
Η καρνιτίνη παράγεται κυρίως στο συκώτι και τα νεφρά από δύο απαραίτητα αμινοξέα, την μεθειονίνη και τη λυσίνη


** Β6 ή πυριδοξίνη, η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για άτομα με υψηλές απαιτήσεις σε ενέργεια, όπως αθλητές, παιδιά και άτομα με έντονη δραστηριότητα.
Έχει πολλές ευεργετικές δράσεις, ανάμεσα σε αυτές ότι βοηθάει τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των μυών.

 

Certificates of Analysis  >> Link

2018 07 IQ Caps batch IC2G523 1

 

 

2018 07 IQ Caps batch IC2G523 2

 

Η Αξιολόγηση του προϊόντος στο Forum