Εκτυπώστε το άρθρο

Tips για πιο αποτελεσματικές κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης

Συντάκτης: Παναγιώτης Καραμάνης

Facebook
Εμφανίσεις: 3175

Tips για πιο αποτελεσματικές κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης.

Οι κάμψεις αυτοσυγκέντρωσης δίνουν αυτό το πολύ ωραίο σχήμα τις έξτρα " μπάλας " στο δικέφαλο . Γυμνάζει την εσωτερική πλευρά του δικεφάλου και πρέπει να επικεντρωθούμε ψηλά " σχεδόν " κοντά στον ώμο .
Αυτά είναι μερικά tips τα οποία θα μας δώσουν το λίγο παραπάνω στην άσκηση θα την κάνουν πιο ενδιαφέρον και θα μας πονέσουν περισσότερο .

1 . Μην βάλετε τον αγκώνα σας πάνω στο πόδι αλλά βάλτε το πλάι στο πόδι , έτσι μας δίνει το περιθώριο να φτιάξουμε την γωνία και τις μοίρες που θέλουμε να δουλέψουμε .

2. Μην έχετε κάθετο το χέρι με τον αλτήρα αλλά φέρτε το στον απέναντι ώμο , έτσι ακόμα και στο τελείωμα τις επανάληψης ο μυς είναι ενεργοποιημένος .

100 0499

3. Όταν φτάσετε στο μέγιστο σημείο κάμψεις στρίψτε ελαφρά τον καρπό προς τα έξω , έτσι μπορούμε και προσδιορίσουμε - κατευθύνουμε την πίεση στο σημείο που πρέπει .

100 0501

4. Βάλτε λιγότερα κιλά και παίξτε την άσκηση όρθιοι , φέρνουμε σε γωνία το σώμα μας παράλληλα με το έδαφος το χέρι το οποίο κρατάει τον αλτήρα βρίσκετε απέναντι από τον αντίθετο ώμο εκτελούμε την κάμψει μέχρι να δημιουργήσουμε ορθή γωνία έπειτα επιστρέφουμε στην αρχική θέση και πάμε για την επόμενη επανάληψη .

 

100 0504

 

100 0505

Καλές προπονήσεις !

 

100 013411

 

100 01401

 

Παναγιώτης Καραμάνης
Αθλητής Βοdybuilding – Γυμναστής