Καλησπέρα στην παρεα...με τα πολλα και μιας και πλησιαζει ο καιρος να αλλάξω το πρόγραμμα μου σε γράμμωση..αποφάσισα να ανοιξωκαι εγω ενα ημερολογιο..πιο πολυ για το χαβαλέ...και για καμια συμβουλη.....
Τα στατς μου ειναι 1.65~ υψος ,περιπου 77κιλα βαρος ,αρκετα χαμηλο ποσοστό λίπους οπως βλέπω συνηθως....τώρα για περιφέρειες πρεπει να μετρηθώ...
Ακολουθησα μετα τα χριστουγεννα το προγραμμα ογκου #1 του Μπουρνάζου,τώρα ειμαι στο #2 και σκέφτομαι αντι να μπώ στο #3 να μπώ για γράμμωση(και στεγνωμα)..λιγο περιττό λιπος στην κοιλια το εχω..και ενα θόλωμα....
Απο διατροφή τρώω καθημερινα οτι εχει το σπιτι(η μανα φροντίζει για καθαρο φαι) και προσέχω γενικότερα....
5μερες τώρα λείπω απο το γυμ λογω 4 ημερου και περιμένω σημερα αυριο να γραφτώ στο Γυμ του Mr.Μπουρνάζου...ελπίζω να παρουν αλλο αερα οι προπονησεις μου
Τελευταίο πρόγραμμα ήταν για ωμους την παρασκευή...οπου
1- SHRUGS Μπαρας -> 14-10-6-4(τα σετ)
κιλα 50-60-75-85 (τα γράφω ετσι,δηλαδη σε κατι σετ αναλογουν και τα κιλα)
2-ορθια κωπηλατικη μπαρας ->14-10-6-4(σετ)
κιλα 15-25-30-30
3- κανονικα ειχα πιεσεις smith οπισθολαίμιες αλλα εκανα πιεσεις στο ειδικο μηχανημα πιεσεων ωμων
σετ--> 14-10-6-4
κιλα-- 40-50-70-90 (εδω τα φόρτωσα ολα οσα ειχε γιατι ειχα πάρει πολυ φορα )
4- κλείνω με πλαγιες εκτάσεις αλτήρων όρθιος (ή μπροστινες εκτάσεις με καθετο κρατημα του αλτήρα)
σετ 14-10-6-4
κιλα 7.5-12-15-20
αυτα απο μένα...θα επανέλθω σύντομα με προπο πλατη-δικ...
περιμένω και τη γνώμη σας σχετικά με το τι να κάνω με το πρόγραμμα
Θέμα: Metalhead's LoG
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 15 από 1289
-
27-03-13 14:33 #1Metalhead's LoGΤάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 14:39 #2
να σημειώσω επίσης οτι απο ποσότητες δεν μετράω στις τροφές απλα φροντίζω να τρώω αρκετα λαχανικα,οσπρια,κρεας(καθαρο και οχι βεβαρυμένο με σάλτσες)Και φυσικα πολυ γαλα και γιαουρτι....
απο συμπληρώματα εχω χρησιμοποιήσει μονο μια κρεατίνη της xcore και στην παρουσα φάση ΖΜΑ και tabs καφείνης (πριν την προπόνηση μονο)Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 14:52 #3
-
27-03-13 14:57 #4
ναι σωστα ηλικία 21 και χρονια ενασχόλησης 1.5 περιπου σοβαρα...πιο παλια γυμναστήριο με κενα..και απο αλλα αθλήματα πεζοπορία σε βουνα κολύμπι-ποδηλατο και τετοια
Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 15:27 #5
Τρομερα stats μπραβο.....
Τρομερα ομως!!
Καλα δηλαδη ποσο παραπανω να γραμμωσεις;I was born insane. I do stuff that you consider impossible on daily basis. My brain does not work like yours. No ethic, law or person will stop me from becoming a freak. So fuck you.l
-
-
27-03-13 15:32 #7
φλεβικότητα βλέπω ...και γραμμωση στους ωμους (ινες) ...στο στηθος ειμαι λιγο πίσω (λογω γενετικών υποθέτω) και στα πόδια ειμαι στεγνός αλλα εχουν γραμμώσει...
για την γράμμωση που λεω...θελω να πέσει το λιπος στην κοιλια...να φαινονται οσο γινεται πιο καθαρα οι κοιλιακοι...και να υπάρχει αυτη η ''σκληρότητα'' που λεμε οσο για τα στατς..προσπαθώ να μην ξεφυγω γιατι ειμαι και κοντος και θα δειχνω σαν βαρέλι μετα....Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 15:44 #8
Καλή αρχή Metal ! Είδη εισαι αρκετά γραμμωμενος ....παντως εγώ σε εκανα για λιγο μεγαλύτερο.
Fall down 7 times, get up 8
-
27-03-13 15:46 #9
να σαι καλα Sophie ευχαριστώ ...
ΥΓ η αλήθεια ειναι οτι φάινομαι για μεγαλύτεροςΤάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 16:08 #10
το μεσημεριανο(ανεβηκε και με φωτο στις φωτογραφιες με τα φαγητα..)
4 ντολμαδάκια
μερικες κοτομπουκιες
ριζότο
1τοματα με ρίγανη
1γιαουρτι στραγγιστο
3 λιτρα νερο
για πρωινό έφαγα 2 κουπες γάλα ,1 μπανάνα και 2 φετες μαυρο ψωμι με ταχίνι ,και ενα ελληνικο καφε μετα...
για απογευμα θα δειξει..μαλον δημητριακα ή βρωμηΤάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
-
27-03-13 16:18 #12
-
27-03-13 16:20 #13
χαχαχα ουστ ρε...θα με γερασετε πριν την ώρα μου
liveris thx μαν....Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 17:19 #14
καλη αρχη!!!προβλεπεται πολυ καλο λογ
Mπορώ να σε ı̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̸̨̨̨κάνω να σκουπίσεις την οθόνη σου..!!
-
27-03-13 17:21 #15
ευχαριστω αντε να δούμε τι θα δουμε
Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport