Καλησπέρα στην παρεα...με τα πολλα και μιας και πλησιαζει ο καιρος να αλλάξω το πρόγραμμα μου σε γράμμωση..αποφάσισα να ανοιξωκαι εγω ενα ημερολογιο..πιο πολυ για το χαβαλέ...και για καμια συμβουλη.....
Τα στατς μου ειναι 1.65~ υψος ,περιπου 77κιλα βαρος ,αρκετα χαμηλο ποσοστό λίπους οπως βλέπω συνηθως....τώρα για περιφέρειες πρεπει να μετρηθώ...
Ακολουθησα μετα τα χριστουγεννα το προγραμμα ογκου #1 του Μπουρνάζου,τώρα ειμαι στο #2 και σκέφτομαι αντι να μπώ στο #3 να μπώ για γράμμωση(και στεγνωμα)..λιγο περιττό λιπος στην κοιλια το εχω..και ενα θόλωμα....
Απο διατροφή τρώω καθημερινα οτι εχει το σπιτι(η μανα φροντίζει για καθαρο φαι) και προσέχω γενικότερα....
5μερες τώρα λείπω απο το γυμ λογω 4 ημερου και περιμένω σημερα αυριο να γραφτώ στο Γυμ του Mr.Μπουρνάζου...ελπίζω να παρουν αλλο αερα οι προπονησεις μου
Τελευταίο πρόγραμμα ήταν για ωμους την παρασκευή...οπου
1- SHRUGS Μπαρας -> 14-10-6-4(τα σετ)
κιλα 50-60-75-85 (τα γράφω ετσι,δηλαδη σε κατι σετ αναλογουν και τα κιλα)
2-ορθια κωπηλατικη μπαρας ->14-10-6-4(σετ)
κιλα 15-25-30-30
3- κανονικα ειχα πιεσεις smith οπισθολαίμιες αλλα εκανα πιεσεις στο ειδικο μηχανημα πιεσεων ωμων
σετ--> 14-10-6-4
κιλα-- 40-50-70-90 (εδω τα φόρτωσα ολα οσα ειχε γιατι ειχα πάρει πολυ φορα)
4- κλείνω με πλαγιες εκτάσεις αλτήρων όρθιος (ή μπροστινες εκτάσεις με καθετο κρατημα του αλτήρα)
σετ 14-10-6-4
κιλα 7.5-12-15-20
αυτα απο μένα...θα επανέλθω σύντομα με προπο πλατη-δικ...
περιμένω και τη γνώμη σας σχετικά με το τι να κάνω με το πρόγραμμα![]()
Θέμα: Metalhead's LoG
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 15 από 1289
Hybrid View
-
27-03-13 13:33 #1
Metalhead's LoG
Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 13:39 #2
να σημειώσω επίσης οτι απο ποσότητες δεν μετράω στις τροφές απλα φροντίζω να τρώω αρκετα λαχανικα,οσπρια,κρεας(καθαρο και οχι βεβαρυμένο με σάλτσες)Και φυσικα πολυ γαλα και γιαουρτι....
απο συμπληρώματα εχω χρησιμοποιήσει μονο μια κρεατίνη της xcore και στην παρουσα φάση ΖΜΑ και tabs καφείνης (πριν την προπόνηση μονο)Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 13:52 #3
-
27-03-13 13:57 #4
ναι σωστα
ηλικία 21 και χρονια ενασχόλησης 1.5 περιπου σοβαρα...πιο παλια γυμναστήριο με κενα..και απο αλλα αθλήματα πεζοπορία σε βουνα κολύμπι-ποδηλατο και τετοια
Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
27-03-13 14:27 #5
Τρομερα stats μπραβο.....
Τρομερα ομως!!
Καλα δηλαδη ποσο παραπανω να γραμμωσεις;I was born insane. I do stuff that you consider impossible on daily basis. My brain does not work like yours. No ethic, law or person will stop me from becoming a freak. So fuck you.l
-
-
27-03-13 14:32 #7
φλεβικότητα βλέπω ...και γραμμωση στους ωμους (ινες) ...στο στηθος ειμαι λιγο πίσω (λογω γενετικών υποθέτω) και στα πόδια ειμαι στεγνός αλλα εχουν γραμμώσει...
για την γράμμωση που λεω...θελω να πέσει το λιπος στην κοιλια...να φαινονται οσο γινεται πιο καθαρα οι κοιλιακοι...και να υπάρχει αυτη η ''σκληρότητα'' που λεμεοσο για τα στατς..προσπαθώ να μην ξεφυγω γιατι ειμαι και κοντος και θα δειχνω σαν βαρέλι μετα....
-
02-04-13 22:55 #8
Metalhead's LoG
για πειτε ημερομηνια κυριοι.. και γω κορυδαλλο μενω , αν βολευει παμε παρεα με πουλμαν ....!!
-
02-04-13 22:56 #9
-
02-04-13 22:59 #10
εγω ρε παίδες για αυτη την πέμπτη ελεγα...
τώρα αν θελετε αλλη μεραα....
-
05-04-13 15:58 #11
Metalhead's LoG
Super το πόδι!
Thanks για την πληροφορία Παντελή γιατι και εγω λέω να τα πάρω λίγο και δεν ήξερα πως.Μιχάλης
-
05-04-13 16:03 #12
μπραβο ρε μεταλ !!
παντως αν αποφασισεις ξυραφι στο ποδι, θα βαζεις παντα λιγη μαλακτικη μαλλιων
-
05-04-13 16:07 #13
Επειδη εχω δοκιμασει τα παντα (καλα μην με βγαλετε και αδερφη παντρεμενο ανθρωπο) , η καλυτερη αγορα που μπορει να κανει καποιος που σεβεται τον εαυτο του.. αποτελεσμα ΙΔΙΟ με ξυραφι , χωρις τους ερεθισμους και σχεδον τοσο γρηγορο οσο το ξυρισμα.. αδιαβροχη εννοειται !! σας συμπαθω αλητες και πρεπει να σας προσεχω!
Εγω την ειχα βρει στα 25 ευρωπροσφορα απο κωτσοβολο .. δυστυχως καπου την εχω κρυμμενη και δεν μπορω να την βρω..
Μια παρομοια απο το τζαμπο , ΠΟΛΥ πατατα
-
05-04-13 16:10 #14Τάσος* Online Coaching /Personal Training Services - Ατομικά προγράμματα προπόνησης /Διατροφικά πλάνα Instagram : HardCoretrainingSupport
-
05-04-13 16:25 #15
Είναι για ολο το σωμα και για κουρεμα
, αν θες παιρνεις και τα μουσια!
Η διαφορα απο την απλη κουρευτικη μηχανη ειναι τεραστια , με αυτο τις ξυριζεις κανονικαΔηλαδη τα χιλιοστα που απεχει η μηχανη με τις τριχες ειναι απειροελαχιστα και δεν υπαρχει κινδυνος να κοπεις!
*Για αρχη και για να μην μπεις σε επιπλεον εξοδα αν το αποφασισεις χρησιμοποιησε την κουρευτικη μηχανη