Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2
  1. 26-02-17 21:08 #1
    Administrator
    Το avatar του χρήστη Polyneikos

    Εγγραφή
    01-06-2008
    Μηνύματα
    39.626
    Προεπιλογή Στα άδυτα της Τσέχικης εταιρίας συμπληρωμάτων Nutrend !
    H NUTREND ιδρύθηκε το 1993 και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και παραγωγή διατροφικών συμπληρωμάτων.
    Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια πλήρη γκάμα προϊοντων .

    Η NUTREND επέκτεινε πρόσφατα τους χώρους του εργοστασίου και της αποθήκης της και κατακτά με ταχείς ρυθμούς ολόκληρη την Ευρωπαϊκή αγορά.

    Όνομα: 3.jpg Εμφανίσεις: 1052 Μέγεθος: 110,2 KB


    Ποια είναι όμως η NUTREND;


    Η NUTREND είναι μία από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρίες σχεδιασμού, παραγωγής και διακίνησης συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικά για αθλητές αλλά και για άτομα που ακολουθούν έναν δραστήριο τρόπο ζωής.
    Η έδρα της βρίσκεται στην Δημοκρατία της Τσεχίας και το 2016 γιόρτασε τα 23 χρόνια συνεχώς ανερχόμενης πορείας στην αγορά των συμπληρωμάτων.
    Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ΝUTREND είναι ότι παρά την ήδη τεράστια γκάμα της σε διαφορετικά προϊόντα, εντούτοις είναι μία από τις ελάχιστες εταιρίες που συνεχίζουν, σχεδόν σε μηνιαία βάση, να εξελίσσουν τις φόρμουλες, παράγοντας παράλληλα νέες κατηγορίες συμπληρωμάτων.

    Όνομα: 1-1200.jpg Εμφανίσεις: 538 Μέγεθος: 181,8 KB





    Η εξέλιξη της NUTREND δεν σταματάει μόνο στα προϊόντα που απολαμβάνουν οι αθλητές, αλλά συνεχίζεται και στον τρόπο παραγωγής με νέα, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, και τεράστιες αποθήκες, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να διατηρούν την ποιότητα και φρεσκάδα των συμπληρωμάτων. Οι νέες εγκαταστάσεις ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και πραγματικά είναι εντυπωσιακές.



    Όνομα: 2.jpg Εμφανίσεις: 540 Μέγεθος: 179,3 KB


    Επίσης η κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της NUTREND είναι συνεχής και ουσιαστική αφού το προσωπικό υπόκειται σε συνεχή σεμινάρια στο νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των κεντρικών γραφείων της εταιρίας.

    Όνομα: 5-2.jpg Εμφανίσεις: 528 Μέγεθος: 145,7 KB


    Κάθε ξεχωριστή παραγωγική μονάδα της NUTREND διατηρεί τους δικούς της αυστηρούς κανόνες ποιότητας και ασφάλειας, για τους οποίους άλλωστε έχει πιστοποιηθεί με τα αντίστοιχα ISO 9001.

    Όνομα: 6.jpg Εμφανίσεις: 531 Μέγεθος: 144,1 KB


    Συγκεκριμένα για την παραγωγή των μοναδικών ενεργειακών/πρωτεϊνικών μπαρών της χρησιμοποιείται η πιο σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργηθεί αυτή η μοναδική απαλή αίσθηση που έχουν οι μπάρες της NUTREND.
    Όσον αφορά στην παραγωγή προϊόντων σε σκόνη ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται είναι ο ιδανικός για την ομογενοποίηση της σκόνης (κάτι εξαιρετικά βασικό τόσο για την καλύτερη γεύση, διαλυτότητα όσο και την απορρόφηση του τελικού ροφήματος από τον οργανισμό) παρά τον εμπλουτισμό κάθε φόρμουλας με πολλές και διαφορετικές πρώτες ύλες.
    Ένα αξιόπιστο σύστημα ελέγχου καταγράφει όλη την πορεία της παραγωγής, εστιάζοντας στο τελικό βάρος και την ομαλή ομογενοποίηση του τελικού προϊόντος, ενώ σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της μονάδας παραγωγής, οποιοδήποτε ξένο σώμα ανιχνευθεί εντός του περιβάλλοντος παραγωγής έχει σαν αποτέλεσμα την αυτόματη διακοπή όλης της παραγωγικής διαδικασίας.

    Όνομα: 4.jpg Εμφανίσεις: 535 Μέγεθος: 176,1 KB


    Οι ίδιοι αυστηροί κανόνες ακολουθούνται ασφαλώς και στην παραγωγή των έτοιμων ροφημάτων, των τζελ αλλά και των χαπιών, με μια ιδιαίτερη τεχνολογία η οποία επιτρέπει τον σχεδιασμό και παραγωγή ταμπλετών σε τρία διαφορετικά μεγέθη (ανάλογα με το προϊόν και τον ρυθμό της βιοδιαθεσιμότητας που έχει το καθένα).


    Η NUTREND πλέον είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ευρωπαϊκή αγορά, με έντονο εξαγωγικό χαρακτήρα, αφού τα προϊόντα της, είναι διαθέσιμα σε πάνω από 40 χώρες.
    Κάθε προϊόν NUTREND κοινοποιείται και αναφέρεται στο Υπουργείο Υγείας. Η ποιότητα των προϊόντων, η ανάπτυξη και η παραγωγή της, εκτιμάται από την Τσεχική Επιτροπή Αντι-Ντόπινγκ. Η αποδοτικότητα των προϊόντων εκτιμάται από τους αθλητές. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές συνεργασίες της NUTREND περιλαμβάνονται οι συνεργασίες με την Ολυμπιακή Επιτροπή της Τσεχίας, την Ολυμπιακή Επιτροπή της Σλοβακίας και την Παραολυμπιακή Επιτροπή της Τσεχίας, κάτι που πιστοποιεί την ασφάλεια των συμπληρωμάτων της εταιρίας ακόμα και σε αγωνιστικό επίπεδο.

    Όνομα: 6-2.jpeg Εμφανίσεις: 530 Μέγεθος: 14,7 KB

    Όνομα: 5.jpg Εμφανίσεις: 903 Μέγεθος: 115,3 KB


    Όνομα: 7.jpg Εμφανίσεις: 958 Μέγεθος: 220,0 KB
    Απάντηση με παράθεση
     

  2. 09-03-17 11:16 #2
    Προεπιλογή
    Τα X-TREME STORES αντιπροσωπεύουν την NUTREND σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ και πάνω από 5 χρόνια. Η παρουσία της εταιρίας μέχρι τότε στη χώρα μας ήταν σχετικά μικρή, όμως τα τελευταία χρόνια τα δεδομένα άλλαξαν.
    Αυτήν τη στιγμή η NUTREND είναι μία από τις πιο δυνατές μας εταιρίες και ανεβαίνει κάθε χρόνο στην προτίμηση του κόσμου.
    Χθες είχαμε παραλαβή και βρήκα την αφορμή να τραβήξω κάποιες φωτογραφίες από την αποθήκη μας στο Κορωπί.

    Όνομα: safaw (1).jpg Εμφανίσεις: 310 Μέγεθος: 169,9 KB

    Όνομα: image2.jpg Εμφανίσεις: 325 Μέγεθος: 257,2 KB

    Όνομα: image1.jpg Εμφανίσεις: 335 Μέγεθος: 258,5 KB
    Απάντηση με παράθεση